O PŮJČKÁCH Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

YOUR INTERNET EXPLORER IS NO LONGER SUPPORTED

You are using an old version of .
To improve your experience using our website, we strongly recommend to update your browser to its latest version or download one of the following browsers:

Google Chrome (recommended): Download here
Mozilla Firefox: Download here
Microsoft Edge: Only available with Windows 10
Microsoft Internet Explorer (IE9+): Only available with Windows Vista and upwards

Ochrana osobních údajů

Společnost CreditOn striktně dodržuje bezpečnost při práci s klientskými údaji. Nejen proto se zavazujeme, že vaše osobní údaje nepředáme třetí osobě a zabezpečíme je v souladu se zákony České republiky. Také se zavazujeme, že informace, které nám poskytnete, zpracujeme a uložíme v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, v platném znění.

INFORMACE OD VÁS JSOU POTŘEBNÉ PRO:

  • posouzení úvěrového rizika,
  • identifikaci uživatele,
  • statistické účely.

Před přidělením zápůjčky vás kontaktuje náš pracovník, který ověří vaši totožnost, čímž zabráníme případným podvodům či neoprávněnému užití dat. Creamfinance Czech, s.r.o. je zapsána ve Státní inspekci dat, číslo registračního osvědčení zpracovávání osobních dat: 00040946. Základní činnost Creamfinance Czech, s.r.o. je poskytování rychlých zápůjček prostřednictvím internetu. Jedním z našich nejdůležitějších cílů je ochrana osobních údajů klientů a bezpečnost dat. Klient je u nás vždy na prvním místě. Poskytujeme kvalitní servis, a proto nám vaše případné dotazy pomohou zlepšit kvalitu služeb a nabídnout vám nové možnosti spolupráce.

ZAUJALA VÁS NAŠE NABÍDKA?
KLIKNĚTE NA TOTO TLAČÍTKO A ZAŘIĎTE SI PŮJČKU HNED.

Požádat
Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím souborů cookies.
Copyright © 2007 - 2017, Creamfinance Czech s.r.o.